Clubinfo

Waar vind je ons?

Wij trainen in de sporthal van Campus Russelberg in de straat Russelenberg (zijstraat van de Gerhagenstraat) in Tessenderlo.

De sporthal bevindt zich op de hoek van Russelenberg en Stemberg.

Wie zijn we en wat doen we?

 

Crazy Gym Tessenderlo is een dynamische, toffe, getalenteerde, crazy turnclub met gemotiveerde trainsters die klaar staan om uw kind sportief te begeleiden!

Onze discipline is toestelturnen. Dus droom jij ervan om op de balk te schitteren, jezelf te tonen op de grond, explosieve sprongen te doen of te stunten aan de brug? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Van klein tot groot, jongens en meisjes, dames en heren kunnen bij onze club terecht om wekelijks te komen turnen.

Bij onze kleutertjes verwelkomen we je vanaf 2,5 jaar en leren we op een speelse en leuke manier de eerste stappen naar het turnen. We leren springen, balanceren, klimmen en klauteren. We spelen met ballen, touwen,… We zetten de eerste stappen op bank en balk. We hangen eens aan de brug en oefenen de eerste koprol.

Vanaf het eerste leerjaar gaan we verder turnen op de brug, balk, grond en sprong. Iedereen leert turnen op eigen tempo en eigen kunnen.

Ook in onze keurgroep zorgen we ervoor dat we het beste halen uit de gymnasten, die deelnemen aan wedstrijden.
 
ONZE MISSIE

Crazy Gym Tessenderlo is een dynamische, toffe, bruisende club die er naar streeft zowel kinderen vanaf 2,5 jaar als oudere jongeren een zinvolle en gezonde vrijetijdsbesteding aan te bieden waarbij een evenwicht wordt nagestreefd tussen inspanning en ontspanning. Hierbij dragen we vriendschap, plezier, samenwerking en veiligheid hoog in het vaandel.

Zowel kleutergym, basisgym als competitie turnen zijn allemaal evenwaardig voor onze club.

 
ONZE VISIE

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor Crazy Gym Tessenderlo heel belangrijk.

Dit willen we bereiken:

  • door onze leden te laten turnen in zo optimaal mogelijk omstandigheden.
  • betaalbaar lidmaatschap aan te bieden.
  • vaardige gymnasten te ontdekken, te selecteren en hen voor te bereiden om op competitieniveau toestelturnen te beoefenen.
  • zowel jongens als meisjes, van kleuter tot volwassene, van welke nationaliteit of levensovertuiging, als lid te aanvaarden
  • onze leden plezier te laten beleven aan sport, bij te dragen tot een gezonde en fitte levensstijl, een prettige groepssfeer, het verwerven van waarden zoals verdraagzaamheid, respect, fair play, samenwerking en vriendschap en aldus haar vormende functie te bevestigen
  • blijven te investeren in kwaliteit, opleiding en infrastructuur