Afgelasting turnfeest

Beste gymnasten, ouders, sympathisanten,

 

Omwille van de verstrengde maatregelen rondom de verdere verspreiding van het Corona-virus, zijn ook wij als club genoodzaakt om maatregelen te nemen.

Tot onze grote spijt, hebben we vandaag als bestuur, en in samenspraak met de gemeente, beslist om ons turnfeest van dit weekend NIET te laten doorgaan.

Dit is uiteraard geen evenement met meer dan 1000 aanwezige personen, maar omwille van de nieuwe richtlijnen, die onder andere de scholen gekregen hebben, kunnen wij als club het risico niet nemen om het toch te laten doorgaan. Wij hebben daarbij vooral gekeken naar onze leden en het publiek dat naar onze shows wil komen kijken. Net als in de scholen zitten wij ook daar met verschillende generaties bijeen.

Wij zijn momenteel reeds druk in de weer om ons turnfeest te verplaatsen naar een latere datum, maar moeten hiermee rekening houden met het gebruik van de zaal, van de nodige materialen, leveranciers,…

Wij hopen daarom zo snel mogelijk nieuwe data door te kunnen geven, zodat onze gymnasten hun voorbereide dansjes toch kunnen laten zien aan iedereen! En het oefenen en de voorbereidingen niet voor niets geweest zijn.

Mogen wij daarom ook vragen om jullie inkomkaarten zeker te bewaren.

Wij hopen snel met meer nieuws te komen en danken jullie alvast voor het begrip!

De gewone lessen zullen, zonder tegenbericht, vanaf maandag gewoon terug doorgaan op de gebruikelijke uren.

 

Sportieve groeten,

Crazy Gym Tessenderlo